2015. november 6., péntek

Nálunk testreszabott esküvői dj ajánlatot kaptok!

Az érdeklődések során sok egyforma esküvői dj ajánlattal találkoztok?
Ugye Ti sem szeretitek a sablonosságot és a nagyon rendhagyó dolgokat?

Akkor az egyedi csomagajánlataink pont Nektek szólnak!
Így akár egy svédasztalos büfénél, úgy tudjátok a számotokra szükséges és fontos dolgokat összeválogatni az esküvői helyszín adottságait is figyelembe véve.

Elindulva a szerényebb árkategóriától a magas minőségi elvárásokig, tudunk jó megoldást találni. A Lurdy Konferenciaközpontban személyes - kötelezettségmentes - találkozó alkalmával teszünk javaslatot, illetve adunk egyedi árat az esküvő zenei és technikai kivitelezésére.

A szokásos mennyibe kerül az esküvői dj kérdés: az árajánlat meghatározó elemei:
1. A dátum: a főszezon májustól-októberig tart. Ezen kívül esély van engedményre :)
2. Az igényelt zenei szolgáltatások: vendégváró zenék, polgári szertartás zenék bejátszása, vacsora aláfestő zene, dj műsor az események felkonferálásával
3. A technikai szolgáltatások: teljeskörű hangosítás és fénytechnika, led lámpás teremfény dekoráció illetve komolyabb fényshow technikussal
4. Az eszközök helyszínre szállítása és üzembiztos installációja.
 
Esküvői dj árak

Azok a szolgáltatások, amiket a legnagyobb full extrás csomagokban kínálunk olyanok, mint a Rolex az órák közt. Igaz, egy leheletnyivel többe kerülnek a szürke átlagnál, de ebben az árban garantálható a jó minőségű technika, a tapasztalt precíz szakember és a remek hangulatú buli. Amennyiben erről mind le akartok mondani és kockáztatjátok az esküvőtök sikerét, akkor nyilván vannak az olcsóbb árkategóriában is "más esküvői dj"-k.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése