2015. november 8., vasárnap

Kinek zenéljen az esküvői dj?

A válasz elég triviálisnak tűnik: a násznépnek. Az egyszerű dolog azonban itt válik azonnal bonyolulttá, ugyanis általában nagyon vegyes korosztálynak kell megfelelni a zenei kínálattal egy esküvőn.

Alapvetően a Ti zenei elképzelésetek, előre egyeztetett zenei stílusotok a meghatározó az estében. A meghívott vendégeknek kell valamelyest alkalmazkodni, hiszen ez a Ti napotok, rólatok szól. De van egy jó hírünk számotokra:

A mi esküvői dj műsorunkban van lehetőség az előre egyeztetett dalok mellett, a vendégeknek is számkérésre, amikor leginkább beleillik a menetrendbe. Igyekszünk a tapasztalataink alapján maximális odafigyeléssel felépíteni a buli ívét, tekintettel a több generáció jelenlétére.

A nyitótánc után jellemzően az idősebb vendégeknek kedvezünk a dalokkal, majd az idő előrehaladtával az évszámokban is haladunk a modernebb mai slágerek felé a hangulatnak megfelelően.

A jó arányérzékkel helyben összeállított - nem előre kitalált - bulizenék sorrendje már félig garancia a jól sikerült esküvő partyra. A másik 50% az a táncoslábú vendégeken, az elfogyasztott alkoholos tartalmú italokon, az esküvő végéig maradó ceremóniamester felkészültségén és a led lámpás hangulatvilágításon múlhat.

Esküvői dj

A zenében az egyensúlyt a "húzd meg - ereszd meg" elvén, mondhatni yin-yang megoldásban teremtjük meg. Tehát az esküvői dj szerepét ne a véletlenre bízzátok, hanem ránk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése