2015. október 24., szombat

Esküvőre lufiposta


Egy nagyon vidám esküvői szolgáltatást szeretnék bemutatni Nektek:

A trendi esküvők elengedhetetlen mozzanata a lufiposta, mely során a meghívott vendégek felajánlásaik postázását a héliummal töltött léggömbökre bízzák. Hazánkban már több mint öt éve a LufiPosta csapata az a minőségi szolgáltatást nyújtó cég, amely ezen idő alatt már rengeteg megrendelő igényét elégítette ki.

A LufiPosta.hu által használt léggömbök minőségi, környezetbarát alapanyagból készülnek, így nem szennyezik a környezetet az aláhulló lufik.
A felengedéshez használt hélium tisztaságára is nagyon ügyelnek, ezért a lufik tartósan, hosszú ideig tudnak a magasban repülni.

Lufieregetés

Sok más lufiposta szolgáltatást nyújtó hazai vállalkozás nem foglalkozik azzal, hogy a képeslapok súlyának elbírásához nagyobb méretű léggömböket használjanak. Azonban a LufiPosta csapata erre is gondol, így biztosítva, hogy a léggömbök biztosan elbírják a képeslapokat, még akkor is, ha ledes lufikkal készítik a meglepetést. A tartósságot tovább fokozza, hogy különleges zselével vonják be a léggömböket készítéskor.

Szolgáltatásukat kiegészítették esti léggömb felengedéssel is. A léggömbök belsejébe, a modern technikának köszönhetően apró LED fényeket helyeznek, így kiválóan láthatóak a lufik sötétedés után is, ezt a variációt villogó ledekkel is kérhetjük.

Esküvőre lufi

A LufiPosta csapatának tagjai a léggömböket a megrendelő által megadott helyszínre szállítják, illetve a helyszínen készítik el a kért időpontra, igény esetén kiosztják a vendégek részére és levezénylik a programot. 

Ha Ti is szeretnétek esküvőtök fényét tovább emelni a lufi felengedéssel, akkor a legjobb választás a LufiPosta.hu. Keressétek bizalommal Bánhegyi Zsófit, aki minden kérdésetekre választ ad. Honlapjukon káprázatos és látványos korábbi megrendeléseikből láthattok fotókat és videót.

Bánhegyi Zsófi és Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése