2016. február 9., kedd

Miért ne hagyjuk ki az esküvői filmet?


Sok pár érzi úgy, hogy felesleges esküvői videósra költeniük, hiszen úgyis ott lesznek a fotók, az unokaöccs meg a nagybácsi pedig biztos hoz valami kamerát, amivel felveszik a fontos pillanatokat, nem beszélve az okostelefon hegyekről, amiket a nap során a vendégek előszeretettel használnak. 
Ezek a párok azok, akik az esküvői videóra úgy gondolnak, ahogyan azt 5-10-15 évvel ezelőtt látták a családban, miszerint jön egy hozzáértő szaki, aki a vállkamerájával rögzíti a nap eseményeit, a videólámpájával kiégeti a táncoló vendégsereg szemét, majd átad egy 4-5 órás, szinte vágatlan filmet, amit talán soha senki nem fog újra megnézni (ha egyáltalán egyszer sikerül megtenni).
Ha eddig Te is így gondolkodtál az esküvői videóról, Mi üzenjük, hogy manapság már szólhat egészen másról is a történet!  
eskuvoi-video-cinematografia

Ma már Ti is lehettek Hollywoodi sztárok. Egy jól megszerkesztett, filmes képvilágú és szerkezetű, kellemes zenére, klipszerűen, pörgősen összevágott kisfilm főszereplőivé válhattok. 
Az új technikák és esküvői cinematográfia megjelenésével gyökeresen megváltozott az esküvői filmek piaca. Új lehetőségek, új távlatok nyíltak meg, és a hagyományos stílus mellett utat tört magának a filmszerűen megszerkesztett, modern, fiatalos, lendületes kisfilmek korszaka. 
Jellemzően több kamerával kerülnek rögzítésre az események, ezáltal sokkal színesebb, érdekesebb, élvezhetőbb lesz a végeredmény. Már nem csupán a nap történéseinek rögzítése a cél, hanem az esztétikai minőség magas szintre emelése, a kreatív szemszögek megtalálása, érdekes kameramozgások kivitelezése. 
Filmes történetmesélés és egy személyre szabott egyedi kisfilm megalkotása. Igen, a végeredmény egy ALKOTÁS, ami RÓLATOK szól, és amit évről-évre szívesen néztek majd meg újra! J
Hogy a fentieket alátámasszuk, nézd meg a Serenity Team egy-két kisfilmjét. Dőlj hátra és élvezd, és képzeld el, hogy Ti is lehettek egy ilyen film főszereplői. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése