2016. február 14., vasárnap

DJ hirdetések az esküvőn?


Egyre terjedő jelenségre lettünk figyelmesek az elmúlt időszakban, mely a dj szakmát is nagyban érinti. A privát rendezvények - konkrétan esküvők - ideje alatt egyes szolgáltatók megpróbálják saját magukat reklámozni. Ez történhet direkt módon, vagy apró márkajelzések elhelyezésével.
Mire gondolok konkrétan itt? Arra, hogy a DJ pult körüli részeken molinókat, figyelem felhívó táblákat, led kijelzőt helyez el a szolgáltató, ezzel próbálja meg reklámozni tevékenységét a meghívott vendégek körében. A másik ötlet, mely ugyan diszkrétebb, mint az előbbi, mégis szintén ellentmondásos. Az egyening gallérjába hímzett logó, a DJ ingjére nyomtatott cégreklám, ami visszatetsző lehet a megrendelő és a meghívott vendégek számára is. Egyébként bármelyik dj teamnek lehet igényes és elegáns egyenruhája ami rájuk jellemző pl.: kék zakó - fehér ing - kék nyakkendővel.
Mi úgy gondoljuk, hogy ezek a marketing fogások egy privát eseményen elfogadhatatlanok.
A megbízó kifizette a szolgáltatást, nem kíván kéretlen reklámok hadával szembesülni élete nagy napján.
A reklám fontos egy vállalkozás életében, de mindent a maga helyén kell kezelni. Új megrendelők szerzésére nem a legalkalmasabb hely a meghitt, családias esemény... ne zavarjuk meg felesleges eszközökkel a bensőséges pillanatokat. Senki nem szeretne úgy visszaemlékezni az esküvőjére, hogy évek múlva is a dj arcképe villanjon be, amint éppen szórólapját osztogatja pultja mögül. Ezt már csak a széles mosollyal asztalok között sétálva elhelyezett névjegykártya tudja alulmúlni egy kedves üzenettel a hátoldalán...
Az esemény nem rólunk szól, hanem az Ifjú párról!
Mi kielégítjük legjobb tudásunk szerint a megrendelő igényeit. Nem azért vagyunk a helyszínen, hogy mindenki ránk figyeljen, hanem azért, hogy a jelenlévők szórakozását biztosítsuk. Nem értünk van a rendezvény, hanem mi vagyunk érte!
A tolakodó, hivalkodó reklámok sokszor visszatetszést keltenek az eseményen résztvevők körében. Vannak, akik rácsodálkoznak és nem értik hogyan kerülhet egyáltalán hirdetés egy ilyen alkalomra. Azok a szolgáltatók, akik ezekkel a fogásokkal próbálnak új ügyfeleket szerezni, csak lejáratják magukat, hiszen az ellenkezőjét érhetik el a kis trükkjeikkel.  Az eseményen jelenlévők között pedig biztosan többen is lesznek, akik elítélik az ilyen jellegű magatartást, vagy egyszerűen csak jól megmosolyogják.
A mi tapasztalatunk az, hogy szolgáltatásunk minősége garancia. Azok a jövőbeni megrendelők, akik egy-egy rendezvényen a mi zenénkre buliztak, biztosan megtalálják a módját, hogy megtalálják honlapunkat, elérhetőségeinket és minket bízzanak meg saját esküvőjükön, rendezvényükön a zeneszolgáltatással.
Nekünk nincs szükségünk arra, hogy kéretlen reklámokkal bombázzuk ügyfeleinket :)
Egy gondolat zárásként: Nekünk is van céges pólónk, galléros pólónk, pulóverünk ami kiváló a technika építéséhez, hogy ne az esti elegáns ruhánkat koszoljuk össze. Íme egy kiváló nyári viselet hangfal pakoláshoz :)

eskuvoi dj polo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése