2015. október 21., szerda

Esküvői dj rendelés menete

Ebben a rövid kis szösszenetben leírom, hogy miként működik nálunk az esküvői dj ajánlatkérés, illetve a megrendelés.

Mostanában eléggé elszaporodtak a konkurrenseink alibi árajánlatkérései, amiket már messziről kiszúrunk és jókat derülünk rajta.
Tudom, hogy Ti viszont komoly érdeklődők vagytok, ezért segítek, hogy Nektek mindenben megfelelő ajánlatot tudjak készíteni, miután megkaptam az ehhez szükséges információkat.

Esküvőre így rendelj dj-t


Nézzük is lépésről-lépésre mi a pofonegyszerű teendő az ajánlatkérlő űrlappal:

1. Add meg a neved, ahogy szólíthatunk.

2. Olyan mobilszámot adj meg amin valóban elérhető vagy. Lentebb az üzenet mezőben meg tudod adni, hogy mikor alkalmas az egyeztető visszahívásunk. Sajnos ha nem tudunk elérni telefonon, akkor nem küldünk ajánlatot...

3. Az emailcímedre hamarosan válaszolunk, ha az ajánlatkérésedre nem érkezik meg a visszahívásunk után az ajánlat, akkor nézd meg a spam mappádat.

4. Az esküvő helyszíne: itt a helységnevet, a helyszín nevét és címét várjuk. Erre a pontos útiköltség kiszámításához van szükség, illetve a helyszínbejáráshoz.

5. A dátum pontos megadása is nagyon fontos, mert a sztárdátumokat általában már egy évvel előtte lekötik a jegyespárok. Amennyiben még nincs konkrét dátum, addig a legnagyobb jóindulattal is nehéz segíteni...

6. A rendezvény típusa alapból az Esküvő - Wedding party beállításon van. Itt nincs teendőd.

7. A várható létszám nekünk hasznos infó a szükséges technikához. A felszerelést a helyszínhez és a vendéglétszámhoz igazítjuk, illetve a Ti elképzelésetekhez.

8. Külön megköszönjük ha segítitek a munkánkat, hogy honnan találtatok ránk.

9. Üzenetben meg tudod írni, hogy lesz-e egyéb kérésed amit elvársz a dj-től pl.: szertartás hangosítása, zene vágása nyitótánchoz, projektoros slide show kivetítés, milyen jellegű zenéket kedveltek.

Ne maradj le egy jó ajánlatról, kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése