2015. október 11., vasárnap

Vélemény az esküvői dj munkájáról

A Hármashatár Hegyen a Hangár nevű műintézményben igen komoly esküvői bulit csaptunk. Az esküvőre meghívott vendégek ilyen részletes térképet kaptak, hogy biztosan idetaláljanak.

Térkép esküvőre

Délután a közeli réten esett meg a kihelyezett polgári szertartás aminek az egyik csúcspontja John Legend - All of me című dalának előadása volt egy jóbarátnő részéről.

Meglepetés esküvőre

A vendégsereg a szertartás végeztével átvonult a Hangár bejáratához ahol közös fotózkodás, beszélgetés és iszogatás volt a vacsora kezdetéig.
Elhúzva a hatalmas repülőhangár ajtót, ez a vintage jellegűen dekorált helyszín fogadott.

Esküvői helyszín

A vacsora elfogyasztása után szinte azonnal bedurrant a buli, mert nagyon jó volt a társaság. Keringőtől indulva Abbától az Omegáig volt minden olyan muzsika ami a fülnek kellemes, amire a kezek és a lábak megmozdulnak.

Esküvői buli hangulat

Az események koordinálásában és felpörgetésében a ceremóniamester kollégánk segített: Mányik András


Az eseményeket CF kártyába zárta: Szabó Ivett és Szuromi Judit.

Végezetül pedig a referencia vélemény - egy az egybe kimásolva a levélből - amiért érdemes az esküvői dj szakmát csinálni:

"Kedves Tony!

Ebben a levélben is szeretném nektek megköszönni, hogy résztvettetek az esküvőnkön 2015. augusztus 14-én. Számomra az ideális helyszín megtalálása mellett az volt a legfontosabb, hogy olyan emberek (szolgáltatók) segítsenek a szertartás és a lagzi lebonyolításában akikkel igazán jól megtaláljuk a közös hangot. Örülünk, hogy megtaláltunk titeket. Az egyeztetéseink nagyon jó eredményt hoztak. Zökkenőmentes volt a kommunikáció és minden kérésünkhöz segítőkészen álltatok hozzá.

A kinti szertartás hangosítása problémamentesen lezajlott; az ének is szuperül szólt. Nagyon elégedettek voltunk mind a fény-, mind a hangtechnikával. És a zene! Rengeteg visszajelzést kaptunk a násznéptől, hogy milyen jó volt a zene. A buli olyan gyorsan beindult, hogy alig lehetett leállítani egy-egy epizód, pl. torta, erejéig. :) Nagyon boldog voltam, hogy nem csak a fiatalok ropták.

Ha megismételhetném azt az estét akkor annyit azért változtatnék, hogy nem hagynánk otthon a nyitótáncunk összevágott zenéjét... Persze megoldottuk ezt a bakit is, mert a segítségetekkel gyorsan találtunk egy hasonló keringő zenét. Aztán meg éjfélre beszereztük az otthon hagyott pendrive-ot és előadthattuk, a szerintem viccesre sikeredett, koreográfiánkat.

Tényleg ez volt életünk egyik legszebb napja. Köszönjük, hogy segítettetek.

Lea & Viktor"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése