2017. március 20., hétfő

Esküvői dj után esküvő fotózás a profil

Elég régen nem jelentkeztem blog bejegyzéssel, aminek egy új nagyszerű projektem volt az oka.
A tavalyi áprilisi tréfát félretéve, 28 év aktív diszkózás után, ami több mint 3100 bulit jelent, - ebből konkrétan 124 esküvői dj műsor - történt egy váltás a munkámban.

A dolog szépségét az adja, hogy továbbra is a rendezvények területén tevékenykedem: szervezőként és portré, rendezvény és esküvő fotósként. Felhasználva a sok év tapasztalatát és igazi szakértelmet hozva az esküvőkbe.

portréfotózás-rendezvényfotózás-esküvő fotózás

A dj tevékenységet a továbbiakban leginkább az esküvőkhöz szükséges technika bérbeadásával érintem. A jegyespároknak pedig a szervezésben is és az este zenei forgatókönyvébe - történésekbe -  segítek az esküvő végéig. Na jó, néha megnyomom a "PLAY" gombot amikor a dj kolléga épp mosdóban van :)

Tudom azt, hogy aki az esküvőjére hív pl.: esküvői dj-t vagy esküvői fotóst - az azt szeretné, ha frissen és kipihenten érkezne a helyszínre a szolgáltató. A pénz oltárán nem áldozza be a pihenést, péntekről-szombatra néhány órás alvással. Ez szinte biztos, hogy fáradtságot, dekoncentráltságot vagyis gyengébb szolgáltatás minőséget eredményez. Amit mondjuk ki bátran: a jegyespár szív meg!
Tanulság: aki azt állítja magáról, hogy 35-40 esküvőre megy egész nyáron azt célszerű  a fent leírtak miatt messziről elkerülni... Felmerülhet benned jogosan a kérdés, hogy mire alapozom ezt? Íme a válasz: amikor egy esküvőről - ami legalább hajnali háromig tart - pakolás, utazás után - hazaér a szolgáltató reggel hatra és másnap tízkor indul a következő esküvőre dolgozni, akkor vajon mennyit aludt? Ennyi...

Gondolom neked is fontos, hogy ne járj így rosszul: egy viziló módjára ásítozó érthetően fáradt szolgáltatóval az esküvődön. Esküvőnél nincs mégegyszer, most kell mindennek jól sikerülnie!
Az a jó hírem van, hogy az idei esküvős szezonban is - akárcsak az előző években - 20 azaz húsz esküvőben maximáltam a vállalásomat. Ez azt jelenti, hogy a többi megkeresést a hasonlóan felkészült kollégáimnak adom át. Ide tartozó háttérinformáció még, hogy a nyári jó időt én is kedvelem és a feleségemmel szakítunk időt a pihenésre is.

A dj szolgáltatás után tehát mostantól következik a másik nagy hobby: a fotózás. Azért nem mondom igazán munkának, mert imádom csinálni és nem a muszájból teszem, de maximális elhivatottsággal. Ez a sztori még a 2009-es esztendőre nyúlik vissza amikor megvettem az első komolyabb tükörreflexes fényképezőgépemet. Számtalan tanfolyam és workshop elvégzése után pedig elkészült a fotós weboldalam 2012-ben a: www.tonyphoto.hu 

Az esküvői dj bloggal tehát itt már ritkábban jelentkezem majd. De ha számít Neked az, hogy az esküvődön majd milyen képek készülnek, mire készülj, mi fog történni a fotózás alkalmával, akkor látogasd a fotós weblapom blogját: http://tonyphoto.hu/fotoblog

Köszönöm szépen, hogy elolvastad!

Tony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése