2017. március 23., csütörtök

Esküvői DJ árak 2017

Helló, Kedves Olvasóm ott a kijelző előtt. Örülök, hogy olvasod az esküvői dj blogom!


Elérkezett az idei esküvős szezon kezdete, ezért ideje kitenni az aktuális esküvői dj árainkat.

Ezek az összegek abszolút tájékoztató jellegűek és tudni, kell, hogy a végleges árat a személyes találkozón határozzuk meg. Tehát semmi értelme exceltáblába rendezni, hacsak nem ez a fétised :)



Az esküvői dj szolgáltatás minimálisan "két emberes". Sok felszerelést kell installálni, kevés idő alatt és az is fontos, hogy mindez a lehető legnagyobb gondossággal, körültekintéssel történjen. A teremfény dekorációs led lámpákat imádják minden esküvőn.

A dj kollégák minden esetben elegáns ruhába - a pakolás után - átöltözve vesznek részt az esküvőn és adnak magukra. Mire is gondolok: szövetnadrág, ing, kipihent/kultúrált megjelenés. Áprilisban a következő bejegyzésben a dress code és a kollégáim is bemutatásra kerülnek, hogy lásd kik fognak az esküvőn jó hangulatot varázsolni.

Azt javasolnám, hogy egyeztessünk minél hamarabb mobiltelefonon, amikor a pároddal mindketten el tudtok jönni a Lurdy Konferenciaközpontba, ahol egy kellemes üdítő italra a vendégeim vagytok. Beszélgessünk az esküvőtökről, mert engem komolyan érdekel.


Meg ugye gondolom Neked is fontos a garancia illetve a kedvezmények egy ilyen nagy értékű és komoly szolgáltatásnál? Ezeket mind elmondom majd a személyes találkozó alkalmával!

A kapcsolatfelvételhez kérlek adj meg néhány adatot: http://bestofdisco.hu/ajanlatkero.html

Köszönöm, szép napot kívánok, barátsággal:

Tony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése