2016. április 1., péntek

Tony befejezi az esküvői dj szolgáltatást

Úgy döntöttem, hogy több ezer jól sikerült és néhány kevésbé sikeres buli után befejezem a diszkózást. 

A döntésemnek 3 nagyon egyszerű, illetve életszerű oka van: 

1. 1990 óta sikerült hétvégéről-hétvégére nagyon sok embernek örömet okoznom a bulikkal. A szemem előtt történtek szerelmek és összeveszések. Kötődtek örök barátságok és súlyos berúgások. Időközben rettenetesen felhígult a mi szakmánk is. Ereklyeként a dj szövetség őstagságomról - 0014 sorszámmal - íme egy kép, bár nyilván nem ettől lesz jó vagy rossz a party :)

dj-esküvőre

Az elmúlt 27 esztendőben volt egy-egy hétvége ami kimaradt, de szerencsére elég kevés. De most Én akarok elmenni bulizni :)
Pontosabban a rendezvények szervezésével fogok foglalkozni és indul egy olyan fotós szolgáltatás, amit majd a következó bejegyzésben szeretnék megosztani veled. 

2. Az első esküvőmet 1992-ben csináltam... Azóta pedig még jónéhányat...
A valóságban a zenekarok helyett főként az utóbbi öt évben vált nagy divattá, hogy dj-t hívnak esküvőre. Ez nemcsak menő, hanem nagyon praktikus is a zenei paletta kifogyhatatlansága miatt.

Az egész nyaramat azonban idéntől már nem szeretném feláldozni a pénz oltárán.
Fontos dolog az anyagi biztonság, de számomra sokkal fontosabb az, hogy olyan szimpatikus embereknek tudjak időt áldozni az életemből, akiknek szeretnék és ők is megbíznak bennem.

3. A fentiek alapján maximalizáltam év elején, hogy még mennyi esküvőt akarok elvállalni.
Év elején gondolom Te is beírod a vakáció időpontját a naptáradba, nekem is ez volt az első bejegyzésem januárban. Idén maximum 20 esküvőt vállalok el és nem hajkurászom minden péntek-szombaton májustól-októberig a nem ritkán 16 órás esküvőket, csak mert az olyan jó pénz... Aztán meg egyik napról a másikra mondjuk 4 óra alvással elindulni a következő esküvőre? Ajjaj ott lesz baj...

dj tony

Szerencsére nincs okom panaszra, a '16-os szezonra lekötött bulikat igen bőkezűen vették meg a jegyespárok. Ennek azonban van egy kötelesség és felelősség része is amikor maradéktalanul teljesíteni kell a vállalást, sőt mindig szeretek többet adni. 
Miben több vagy másabb a szolgáltatás? A személyes törödés, szervezésben segítség, azonnali gyors feladatmegoldás a helyszínen és folyamatos - email, telefon, sms, skype, viber, whatsapp - kommunikáció az esküvő előtt. Adjunk komolyságot az esküvőnek, mert nekem a Ti esküvőtök nem egy tucatrendezvény, hanem egy megismételhetetlen örömteli pillanatokban gazdag este.

Akik - a tervezett szabad kapacitásom erejéig - hajlandóak egy kategóriával magasabb összeget kifizetni nekem az esküvői dj szolgáltatásért, azok gyomorgörcs nélkül kapnak egy jó hangulatú bulit! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése