Akik ismernek, tudják, hogy nagy gourman vagyok...
Ez annyit jelent a valóságban, hogy rajongok a finom ételekért és rendkívül hamar el is fogyasztom őket. Ebbe a körbe beletartoznak az édes finomságok is a fő fogások lezárásaként.
Egy filmes promóción véletlen ismerkedtem meg a jelenlegi és kizárólagos cukrász partnerünkkel. Megkóstoltam egy süteményt és azonnal elkértem a készítő elérhetőségét. Mint később kiderült Tóth János cukrászmester a pesti Gerbeaud után több évet töltött külföldön, így nem a véletlen műve ez a páratlan ízvarázs.
2014-ben az esküvőre nagyon trendi a gyümölcsös torta. Itt külön kiemelném ezt az epres variációt ami az egyik személyes kedvencem. Az esküvőre több emeletes vagy forma-tortát is elkészít az Ambrosia cukrászda a Ti elképzeléseteknek megfelelően.
A választék egy részét itt tudjátok megtekinteni, ami hagyományos és gluténmentes változatban is rendelhető: eskuvoi-torta.com
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése