2015. február 18., szerda

Csodaszép esküvői meghívók


Lassan beköszönt az esküvői szezon, számos város már megtartotta szokásos évi esküvő kiállítását, ahol a szolgáltatóknak volt lehetőségük bemutatni újdonságaikat, vadiúj kollekcióikat. Bár az esküvő megszervezése hosszadalmas folyamat és számos összetevő alkotja, ám egyik elmaradhatatlan alappillére mégiscsak az a bizonyos meghívó. 

A meghívó, mely egy az egyben tükrözi a pár egyediségét. Egy jól megválasztott meghívó roppant fontos, mint ahogyan az is, hogy időben megérkezzenek a lakodalomra hivatalos vendégekhez.  
Szerencsére 2015-ben is számos lehetőség közül választhatnak a jegyespárok, már ami a meghívókat illeti. Most e különleges megoldások közül szemezgettem. 
    
Esküvői meghívó
Masnis meghívók

Idén nagyon divatosak lesznek a masnis meghívók, pláne a tavasz legkedveltebb színeiben, vagyis a pasztell árnyalatokban.  Ez az összeállítás lehet egyszerre elegáns és bohém, minden kizárólag a kiválasztott színen múlik. Akár napsárga vagy korall a lényeg, hogy a jegyespárok közösen válasszák ki a meghívó designját. A meghívók pedig tetszőleges színű masnival köthetők át, ami persze nagyban befolyásolja a szöveg elhelyezkedését is, ám a végeredmény tekintetében megéri ez a kis áldozat. A "hajós" beütés miatt ez az egyik személyes kedvencem.
Esküvői meghívó
Kék-fehér színkombináció 
A kék-fehér színkombináció egyértelműen a nyugodtság, a kiegyensúlyozottság és a harmónia szimbóluma, így azok a párok, akik ezt a megoldást választják, már a meghívó kiküldésével bizonyítják a meghívottaknak, hogy köztük bizony béke honol. 
Erőteljes, de mégis visszafogott színekről beszélünk, hiszen üzenet hordoznak, de közben mégsem hivalkodóak. 

Érdemes a boríték színének választani a kéket, melyben a fehér meghívó kerül elhelyezésre. Ez utóbbin helyezkedik majd el a szöveg és csakúgy, - mint az egyéb pasztell színű meghívók esetében - itt is nagyon fontos egy egyszerű, de mégis nagyszerű betűtípus kiválasztása.  

A meghívónál ügyeljünk arra, hogy maximum 2 féle betűtípussal készüljön.
A dőlt megoldások például remekül mutatnak ebben a színösszeállításban. A kék-fehér enyhén Provence-i stílust idéz, így azoknak ajánljuk, akikhez eleve közel áll a vintage hangulat.  

A jolly joker, vagyis a kézzel írt meghívók  
Talán ez a legegyedibb megoldás, de idén reneszánszát éli. Hiszen sokkal bensőségesebb hangulatot teremt a jegyespárok és a vendégek között. Hiszen az esküvők során a személyesség az egyik legfontosabb tényező. 
A kézzel írt esküvői meghívók csodaszépek és akkor sem kell keseregnetek, ha nem büszkélkedhettek gyöngybetűkkel. Ha mindenképpen ezt a klasszikus megoldást szeretnétek alkalmazni, keressetek fel egy kalligráfust, aki megfelelő kézügyességgel és szakértelemmel rendelkezik a meghívóírás terén. Ők ugyanis díszes mintákat tintával írják, jobban mondva festik.  

Itt is rendkívül fontos az ízléses színválasztás, illetve ha ezt a megoldást választjátok, feltétlenül figyeljetek oda, hogy olvasható legyen a szöve.

A fotókon látható meghívókat itt tudjátok megrendelni: 
excellentweddingcards.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése