2015. február 10., kedd

3 egyszerű lépés a tökéletes esküvői szolgáltató kiválasztásához


Közeleg az esküvőtök napja, de még nem vagytok biztosak, mely szolgáltatókat is szeretnéd kiválasztani? 
Az esküvő szolgáltató kiválasztása kemény diónak tűnhet, ám a helyzet közel sem reménytelen. A lényeg az összhang és a tudatosság. Ugyan ez első nehéznek tűnhet, de higgyétek el, csak néhány egyszerű tippet érdemes megfogadnotok és tuti, hogy seperc alatt ráleltek a megfelelő szolgáltatókra.

1. A megfelelő összhang

Az első és legfontosabb, mely nélkül szinte lehetetlen kiválasztanotok a megfelelő szolgáltatókat az nem más, mint a kettőtök közti összhang. 
Fontos, hogy azonos elképzelésekkel vágjatok neki az esküvőszervezésnek és még az elején tisztázzátok le mi is az, amit tulajdonképpen szeretnétek. Ugyanis ha egyikőtök balra a másik fél pedig jobbra indul el abból bizony nagy kavarodás lesz és a nagy nap tökéletessége és veszélybe kerülhet.

2. A tudatosság

Az esküvői szolgáltatók – úgy, mint éttermek, zenekarok, esküvői dj -k, ceremóniamesterek, vőfélyek, virágüzletek, ruhakölcsönzők, ékszerészek és a többi – kiválasztása során fontos, hogy tudatosan álljatok hozzá. 
Szabjatok ki egy adott értékhatárt, melynek keretein belül költhettek, ugyanis rendkívül lényegi kérdés, hogy mekkora összeget szántok magára a lakodalomra és az egyéb apróságokra. Ha megvan, a határ igyekezzetek tartani magatokat ehhez. Emellett beszéljétek meg, hogy milyen tematikájú esküvőt is szeretnétek. Ha például az elegáns, letisztult, klasszikus vonal mentén képzelitek el, akkor ez alapján válasszátok ki a dekorációt, a virágokat illetőleg a ruhákat is. 
Tehát ebben az esetben a csili-vili szóba sem jöhet. Ha azonban kicsit bohémabb páros vagytok, akkor sincsen semmi baj, a lényeg, hogy minden tisztázzatok le jó előre, így elkerülhetitek a felesleges konfliktusokat, pláne, hogy életetek egyik legmeghatározóbb és legszebb napjáról van szó.

3. Kezdjétek időben!

Ahhoz, hogy a nagy napra a számotokra tökéletes szolgáltatókat válasszátok ki, bizony időben neki kell állnotok a szervezésnek. Pláne abban az esetben, ha a tipikus esküvői, vagyis a tavasz-nyári szezonra tervezitek a lakodalmat. 
A legjobb szolgáltatók kegyeiért ugyanis már-már közelharcot vívnak a jegyespárok, ezért ha ti szeretnétek a legjobb fotóst, dj-t vagy zenekart időben lépjetek a tettek mezejére, nehogy lemaradjatok. 
Összességében tehát a legfontosabb, hogy még időben összeálljon a teljes esküvői szolgáltató csapat, így mindketten stressz mentesen készülődhettek a várva várt nagy napra. 
Mi szívesen segítünk Nektek a szervezésben is, bevált kapcsolatainkkal!
Esküvői kiállítás rollup

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése