2019. június 10., hétfő

Esküvői képek azonnal kinyomtatva

Örömhír - nem csak - jegyespároknak: már nem kell heteket várni az átadott esküvői képekre. A fantasztikus képek azonnal el tudnak készülni, kinyomtatva az esküvőtökön.

polaroid-eskuvoi-fotos

Hogyan is működik ez a valóságban?

Az esküvői vacsora végétől a nyitótánc kezdetéig jellemzően van másfél órányi szabadidő, amikor sok vidám kép elkészítésére van lehetőség, az erre a célra kialakított fotósaroknál. A mókás nagyméretű napszemüveg, színes kalap, bajusz és paróka remek kiegészítő lehet. Szépen elkészítjük a képeket, nektek csak pózolni kell és mi jól lekattintunk titeket.

polaroid-eskuvoi-fotos

Miért jó az ha azonnal elvihető képek lesznek? 

1.  Meg van oldva az esküvői köszönőajándék a vendégeknek, ugyanis minden kép matricás, vízálló és véletlen eltépni se könnyű. Tehát egy méretre vágott hűtőmágnesre fel lehet ragasztani a helyben elkészült fotót. A mágneslapok természetesen előre el vannak készítve, az egyperces nyomtatás után így a hűtőmágnes elkészítése maximum 10 másodpercet vesz igénybe.

2. Ha netán már megvan a köszönőajándék, akkor az esküvői vendégkönyvbe is be lehet ragasztani a képeket. Ide gyűjtsétek a gyönyörű emlékeket. A kép mellé pedig majd lehet írni a jókívánságokat az ifjú párnak. Például pont Nektek :)

Az azonnal elvihető polaroid kép nagyon szép emlék azoknak is, akik távolabb élnek vagy esetleg külföldről utaztak ide az esküvőre.

polaroid-fotos-vendegkonyv

Ugye, hogy ez milyen nagyszerű dolog?

Vigyétek haza Ti is az esküvői élményt!

Kérjetek egyedi ajánlatot most: http://bit.ly/2FHar8m

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése