2018. április 24., kedd

Bemutatkozik a Ceremóniamesternő Miss Bee

Kedves látogatók, házasulandók! 

Szeretném jó szívvel figyelmetekbe ajánlani kolléganőmet Somorjai Ilonát avagy Miss Bee-t a Bestiák együttes kiváló énekesnőjét, aki néhány éve már esküvőket is levezényel.

Az Örökre ölelj át című Bestiák dalra annak idején nem készült klip (1997.)
Ennek ellenére a rádiók nagyon szerették ezt a szerzeményt. Rajongók, többen is készítettek saját gyártású videókat az internetre. Egyszóval minden arra mutatott már régebben is, hogy szeretik az emberek ezt a dalt.

Persze, nem véletlenül, hiszen azon kívül, hogy fülbemászó a dallamvilága, még a szövege is szép. Nincs túl bonyolítva, egyszerű és nagyszerű, szóval kifejező. Mint ceremóniamester rengeteg esküvőn vettem részt az évek alatt. Megfigyeltem, hogy a polgári bevonuló illetve a nyitótánc zenével mindig nehéz helyzetben vannak az ifjú párok. 

Gondoltam, ezzel a dallal is lehetne színesíteni a zenei palettát. Ahhoz, hogy teljesen hiteles legyen az ötlet - kitaláltuk a valós esküvői videókból összevágott klipet. Nem is volt egyszerű olyan párokat találni, akik ezeket az intim pillanatokat szívesen osztanák meg a nagyvilággal. De szerencsére két nagyszerű házasulandó belement a “szereplésbe”. Ezúton is köszönjük nekik. Én pedig szívesen mentem be a stúdióba, hiszen jó érzés volt 20 évvel a hátam mögött, szinte más emberként, rengeteg érzelmi tapasztalattal felénekelni újból ezt a dalt.


Itt tudod megtekinteni a weboldalon a további infókat: https://www.ceremoniamesterno.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése