2015. szeptember 30., szerda

Adj esélyt magadnak a jó esküvőre!

Eljutottatok oda a Pároddal, hogy megházasodjatok? Gratulálunk!
Szeretnétek, hogy jól sikerüljön az esküvői buli? Szívesen segítünk!

Itt az idő, olvassátok el ezt a rövid ismertetőt és hangolódjatok velünk egy fergeteges partyra!

A sokéves esküvőzés megtanította, miként alkalmazkodjunk könnyedén a váratlan helyzetekhez. Azonnali problémamegoldó képességünket az esküvők svájcibicskájához tudnánk leginkább hasonlítani.

Megbízható esküvői dj

Drága az esküvőre a dj szolgáltatás?

Beszéljünk kezdettől fogva őszintén az árakról: a mi általunk kínált szolgáltatások nem olcsók. Igen, sajnos lehet, hogy van akinek ez már drága! De cserébe nem is szűrke, egyhangú, sablonos esküvő partyt kaptok érte, hanem maximálisan figyelünk arra, hogy mindenki nagyon jól érezze magát és elégedetten távozzon! Tájékoztató áraink vannak, azonban minden rendezvényre egyedi árat szabunk a Ti igényeiteknek megfelelően. Lábujjhegyen (zárójelben) megjegyeznénk, hogy eddig több, mint kétszázhúsz esküvőn szavaztak bizalmat nekünk a jegyespárok, akik megengedhették maguknak a gyenge leheletnyivel magasabb árat a többi szolgáltatóhoz képest.

Miként dolgozunk az esti bulin?

Sok lámpát viszünk, hogy akadjon meg a szeme a vendégeiteknek a szép fényeken.
A hangosítást a terem méretéhez, adottságaihoz és a násznép létszámához igazítjuk.
Meglepetések helyett, már - legkésőbb egy héttel - a dátum előtt egyeztetjük a zenei forgatókönyvet és a párok is így szeretik, ha minden rendben van leegyeztetve.
Zenei repertoárban nem ismerünk lehetetlent, remek arányérzékkel pörögnek a többgenerációs vendégseregnek a slágerek.

Hogyan jelenünk meg az esküvőkön?

A dress kódról esküvői főszezonban: az időjárás szeszélyességének megfelelően több ruhát viszünk magunkkal, hogy alkalmazkodjunk a napszaknak megfelelő hőmérséklethez. Természetesen baseballsapkát még véletlen sem viselünk esküvőn, nehogy megkopaszodjunk, mint a Kojak :)

Elegáns esküvő

Halljunk szót a DJ választás veszélyeiről

Mielőtt kiválasztjátok a Nektek megfelelő és legalább 5-10 éves tapasztalattal bíró zenei szolgáltatót egy kicsit ismerkedjetek meg vele. Itt nagyon igaz a mondás: kezdők és hétvégi elfoglaltságot kereső kalandorok kíméljenek. Azonban a szép korú kevésbé fiatalos és rugalmas lemezlovasokkal pedig nyugodtan óvatoskodjatok... Az esküvő világ sok ilyen csúf esetet ismer, tehát hívjatok inkább rátermett esküvői dj-t és ne adjatok lehetőséget egy a szakmából kiöregedett fószernak :)

Javaslom, hogy a dj kiválasztásnál semmiképp ne kapkodjatok, elmélkedjetek a legjobb lehetőségen. Aludjatok rá egyet mielőtt végleges döntést hoztok. Ne feltétlen "a DJ"-t keressétek, hanem azt az embert akivel megvan az összhang már az esküvős megbeszélésen is.

Amire velünk számíthatsz: jó hangulat, vidámság, buli, tánc, boldogság!
Nos megvan az összhang? Akkor szerződjünk le! Kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése