2015. június 24., szerda

Esküvői dj árak 2016

Íme a friss és mostantól érvényes esküvői dj árak könnyen áttekinthető tájékoztatója.

Dj csomagárak szórólap

Mi kerül ezen ennyibe? Hangzik a képzeletbeli kérdés.

Íme most részletesen leírom azok kedvéért, akik kevésbé szakavatottak, mivel dolgozunk mi.

Sok év tapasztalata megmutatta, hogy munkára a dj felszerelésekből a drága dolgok a legjobbak. Nyilván lehet találni jó ár/érték arányú készülékeket, de fontos a jól használhatóság, megbízhatóság és ezek az eszközök bizony nem kevés pénzbe kerülnek.

A neves zenelejátszó és keverőpult gyártók akiknek az eszközeit használjuk a dj pultban: Pioneer, Denon, Allen & Heat, Yamaha.

A konferálás szerves része a dj munkának az esküvő folyamán, így elengedhetetlen a jó hangú mobil mikrofon. Az esküvői köszöntések, rokoni és jóbaráti kívánságok bemondásához szintén ezeket használjuk. Igény esetén a vőfély/ceremóniamestert is kisegítjük. A mi kedvelt mikrofon márkáink: Stage Line, Audio-Technica, Shure, Sennheiser.

Stage Line txs 812 set

Ma már szinte minden dj pultban megtalálható a laptop vagy ipad. Ettől nem laptop dj valaki, hanem a modern technikát maximálisan kihasználó diszkós. A mi kedvenc márkáink: apple, sony vaio, dell.

Az esküvő helyszínén történő szertartás hangosításához speciális ceremónia szett áll rendelkezésre.
Ez annyit jelent, hogy plusz technikát viszünk: hangfalat, kiskeverőt, zenelejátszót és mikrofont a szertartásvezetőnek.

A hangosításban szintén több nagy márkával dolgozunk, mert különböző hangosítási feladatokra a megfelelő hangfal szükséges. Magyarország legnépszerűbb aktív hangfala a hangosító cégek körében az RCF Art és a JBL Eon sorozat. Nagyobb terem illetve vendéglétszám esetén javasoljuk a mélynyomó hangfal (sub bass monster) használatát.

JBL Powersub

A zenei élményt még lehet fokozni fénytechnikával meg némi pálinkával (mert ne legyünk álszentek ugye).

A színes led fénycsíkok megdobják véleményem szerint a hangulatot és nagyon jól mutatnak az esküvői buli fotókon is, ahogyan megfestik a falat. Akárcsak az alábbi kisvideón látható.


A vacsora végén vagy az esküvői tortánál egyre divatosabb a kisfilm vagy fotók vetítése, akár az aznapi fotózás képeiből. Ehhez tudunk projektort és vetítővásznat biztosítani, illetve levetítjük a már kész anyagot.

Ezt a jó sok technikát szállítani is kell valahogyan, erre személy, illetve teherautók állnak rendelkezésre. Meg hát a markos legények akik cipelik a súlyos hangfalakat :)

Ford Mondeo Tournier

A színvonalas kivitelezés mellett több hasznos szervezési ötlettel is segítjük az esküvői előkészületeket ezek: esküvői segédlet jegyespároknak, esküvő költségtervező, esküvői forgatókönyv sablon és nem utolsósorban zenei ötletek, inspirációk az esküvő eseményeihez.

A fenti tételek és a Ti egyedi elképzelésetek alapján történik a vállalási ár végső kialakítása egy kötetlen személyes találkozó keretében. 

Hívjatok fel, találkozzunk és beszélgessünk az esküvőtökről, a kávét én fizetem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése