2015. február 2., hétfő

Esküvő Kiállítás 2015 Pécs

A Fair Expo Kft. immáron 13. alkalommal rendezte meg Pécsett az Esküvő Kiállítást illetve Vásárt  - a Tudásközpontban - január 24-25-én. Az idelátogatók A Tudásközpont két szintjén nézelődhettek a standok között és találkozhattak a szolgáltatókkal. A kiállítóknak pedig lehetőségük nyílt megismerkedni a potenciális megrendelőkkel. 


Már a kiérkezéskor egyértelmű volt, hogy az idei Esküvő Kiállítás is hatalmas népszerűségnek örvend, ugyanis az épület két szintje ugyanis gyakorlatilag megtelt. Jegyespárok tucatjai illetőleg leendő menyasszonyok vették birtokba a helyszínt, hogy a nagy napra kellőképpen felkészüljenek és megtalálják álmaik ruháját, gyűrűjét és minden egyéb más szolgáltatást, ami hozzájárul egy feledhetetlen lakodalom kivitelezéséhez.

Szolgáltatók találkozása

A vásár sokszínűségét remekül prezentálta, hogy bár maga az esemény a mediterrán hangulatok fővárosában – Pécsett – került megrendezésre, mégis számos környező város képviseltette magát szolgáltatói révén, úgymint Kozármisleny, Mohács, Pécsvárad, Baja, Magyarszék, Orfű, Villány, Siklós, Mánfa, sőt még budapesti kiállítóval is találkozhattak a vendégek. Mindezt azért, hogy a „Jegyespárok nagy találkozója” maradéktalanul kielégítse a házasulandók minden igényét.

A rendezvényen több, mint negyven kiállító tette tiszteletét s a kilenc lenyűgöző ruhaszalon mellett számos ékszerész, fotós, esküvőszervező, zenekar, esküvői dj, étterem-és lakodalmas helyszín szolgáltatók, virágkötők illetve tánciskolák is megjelentek a megye egyik legnívósabb eseményén.

Kiemelt figyelem 

 
A hétvége szenzációjának számított Frank Adél divattervező-iparművész Geisha Bride kollekciójának és festményeinek bemutatása, amely kétségtelenül mindként nap legnépszerűbb momentumának számított.

Emellett persze a hétvége központi szereplőinek számítottak a leendő menyasszonyok, akik összesen kilenc ruhaszalon meseszép esküvői ruhakölteményeit próbálhatták fel, többek között az országosan is elismert – Sarka Kata esküvői ruháját tervező – Bélavári Zita kreációit vagy a Lalza szalon csodálatos darabjait.

Mindenekelőtt a hangulat!

 
A két napos rendezvénysorozat minden kétséget kizáróan szuper hangulatban telt, csinosabbnál csinosabb menyasszonyok és jó vágású vőlegények társaságában, akik ha ügyesek és szorgalmasak voltak, akkor akár egyetlen hétvége alatt sikeresen megtervezték közelgő lagzijukat. Ugyanis a Tudásközpontban megjelent megannyi szolgáltató elsődleges célja nyilvánvalóan az volt, hogy a jegyespárok kedvében járjon és minőségi termékeikkel levegye őket a lábukról. A megkérdezettek nagy része pedig arról számolt be, hogy számukra rendkívül hasznos volt eme januári hétvége, így nyugodt szívvel koncentrálhatnak az esküvőjük körüli egyéb teendőkre. 


A pécsi esküvői kiállítással párhuzamosan zajlott az esztergomi esküvő kiállítás a Prímás Pince Étteremben. Nézd meg a képes beszámolónkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése