2016. január 5., kedd

Profi menyasszonyi smink? Djongi a megoldás!


Amikor egy Nő életében elérkezik az a pillanat és nekiáll szervezni a Nagy napot az eslő gondolatai a ruha, cipő, smink, fordrász és virág körül forognak. Mi legyen, milyen legyen, milyen szín domináljon az egész estén, mi áll neki jól. Egyszóval: hogy szép legyen, lélegzetelállító a világon a legboldogabb napján! Ezekből a kérdésekből emeljük most ki a sminket, és nézzük meg, miért is ajánlott szakemberhez fordulni.

A menyasszonyi smink nem csak egy egyszerű, hétköznapi smink amit rutinból rakunk fel amikor dolgozni megyünk, vagy egy buliba készülünk. Ennél sokkal, de sokkal több. Sokszor  nem is gondolunk bele, hogy mennyi minden kapcsolódik ehhez. És hogy milyen a jó smink? Ez egy összetett kérdés, melynek a megválaszolásában, az ahány nő annyi válasz rejlik. Ezek mind megválaszolásra kerülnek a szakember szemében a próbasmink alkalmával. Nade, nézzük pár meghatározó gondolatot.

djongi makeup

Sokat számít, hogy valaki minden nap, rendszeresen sminkeli magát, milyen színeket használ s ezek illenek e hozzá, és az egyéniségéhez. Egy nő aki például csak szempilla spirált használ a mindennapokban egy erőteljesebb sminkkel nem fogja jól érezni magát a bőrében, nincsen hozzászokva, szinte idegen és „ez nem én vagyok” érzése lehet. A smink kialakítása történik a próbasmink ideje alatt, ahogy a sminkes az ara jelleme, karaktere és szokásai alapján, maximális tudása alaján a legjobb lehetőségeket ajánlja.

Nagyon is számítanak a szinek, de még mennyire! A menyasszonyi és menyecske ruha szine, fazonja, szabása, de még a virágcsokor és a díszek, a vőlegény öltönye és a cipő is! Mindezekhez olyan smink kell ami a menyasszonyhoz is illik.

Technikailag a smink teljesen máshogy, más technikával, anyagokkal és más módon készül mint a hétköznapi. Mi is itt a legjobban kiemelkedő különbség a technikán kívül? Az anyagok és a szakértelem.

djongi makeup

Egy profi sminkes kelléktárában - a gurulós csodabőröndben - olyan termékek vannak, melyek minden helyzet megoldására szolgálnak, nem beszélve arról, hogy felkészül minden bőrtípusra, minden színigényre és még csodát is képes alkotni. A smink máshogy vagy alapozva, sminkelve és fixálva mint egy hétköznapi „utcán szaladgálós” smink. A szakember tisztában van azzal, és felkészült eszközigényileg.

A használt anyagok csak és kizárólag minőségi anyagok, teljesen más tulajdonságokkal mint az illatszerüzletekben kapható terémkek. Tartósak, strapabíróak, hiszen az esküvő sokáig tart, és a sminknek minden pillanatban tökéletesnek kell maradnia. 

Rendszeresen kérdezik Tőlem, miért is kellene férfi smink a vőlegénynek? Nagyon egyszerű a válasz, gondoljunk bele, az arán egy csodás smink, nem fénylik a fotókon, a vőlegény meg ott áll mellette és minden bőrhibája látszik, nem beszélve, hogy csillog a fotókon – ezzel optikai kontrasztot képezve a képeken. A férfi smink – akárcsak a bemondók a tévében, arra hivatott és azt a célt szolgálja, hogy ő is a legjobb formájában legyen jelen a Nagy napon. Ez a fajta smink egy természetes kinézetet adó, bőrhibákat eltüntető, fotókon nem becsillanó hatású, finom és könnyed, észrevehetetlen smink.

A Nagy nap tehát, tökéletes kell hogy legyen, minden szempontból. 
Ebben tud segíteni a Djongi makeup!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése