2015. szeptember 15., kedd

Nálunk hangosan szól a zene az esküvőn!

Amikor az esküvői helyszín keresése elkezdődik, akkor kevesen gondolnak arra, hogy fél tíz után majd lábujjhegyen kell az esküvői dj hangfalainak szólnia. Ez nem annyira partyképes állapot.

Azt gondolom, egy jó bulihoz nem feltétlenül kell ész nélkül bömbölnie a zenének, hogy mindenki megsüketüljön és szétessen a ház, de egy minimális disco hangerő mindenképpen szükséges.

Természetesen a jó hangulatú zenék számítanak az esküvőn, viszont ha kicsúszunk az élvezhetőség határán, amiatt, hogy egy szállodában az idegen szállóvendégek tudjanak aludni, ott bizony a Ti esküvői partytok láthatja kárát, a szálloda egy seggel két lovat üzleti megfontolása miatt!

Előre elnézést kérek, de mi komoly hangosítással érkezünk minden esküvőre. Továbbá az esküvői helyszínnek megfelelően, kultúrált mértékben toljuk fel a potmétert a keverőpulton.

Kizárólag az ifjú párral - mint megrendelők és aznap a mi főnökeink - egyeztetjük a hangerő kérdést.

A fenti bevezető után pedig jöjjön az elmúlt évek egyik legjobb hangulatú bulis esküvője a Hotel Stációban Vecsésen!

A polgári szertartást, a csoportképek elkészítése alatti háttérzenét és a vacsoráig tartó fogadást is a kertben mi hangosítottuk.

Az étteremi dekorban a levendula volt a meghatározó szín, ehhez igazítottuk a led fénydekor lámpákat is. A násznép eligazodását az ültetési rend segítette az étterem bejáratánál.

Ültetési rend esküvőn

Csapjunk is bele az estébe. A vacsoramenü záró fogásának elfogyasztása után Orsi és Adrián nyitótáncával indult az esküvő party.

Esküvő nyitótánc

A buli szinte azonnal bedurrant, köszönhetően a vidám, táncoslábú közönségnek.
Az alábbi videóban talán minden benne van aminek lennie kell :)


Az egész estébe egy apró hiba azért becsúszott, a hangerő váratlan limitálása a szálloda vezetés részéről, amit aztán a főnökeink a jó buli érdekében szerencsére felülbíráltak :)

Mi pedig megtettük amit kellett: reggel ötig nyomtuk a jó számokat a vendégeknek!

Az autóba bepakolás után hajnali 6 órakor indultunk haza. A képen balról jobbra látható a technika egy része: 2db mikrofonállvány, 4db hangfal állvány rajta vetítővászon,  alatta 4 db LED csík lámpa,  mellette 2db hangfal a szertartás hangosításhoz, mellettük állítva 1 db JBL power sub mélynyomó és 2db JBL Eon G2 topláda, jobbra a sarokban projektor a fotókivetítéshez.

Esküvő hangosítás

A megoldás javaslatunk a hangerő problémák elkerülésére: leszerződés előtti zajmérés egyeztetése a helyszínnel, illetve az esküvői buli részleteinek szerződésbe foglalása. 

Hálás köszönet Bodai Imrének a buli fotóért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése