2016. január 10., vasárnap

Esküvő kiállítás 2016


A karácsony meghitt pillanatait magunk mögött hagyva, sok családban az új év kezdetét a jegyespárok esküvőjének megtervezése tölti ki. Az ő számukra az országban rengeteg helyszínen rendeznek ebben az időszakban esküvői kiállítást, ahol az esküvő szinte valamennyi eleméhez kapcsolódó szolgáltató egy helyen tud bemutatkozni.

A házasulandók számára az esküvő kiállításokra kilátogatni nemcsak egy színes, programokkal teli hétvégi esemény, hanem megkönnyítheti életük egyik legfontosabb eseményének szervezését is.

A nagyobb kiállításokon színpadi programokat szerveznek, ahol smink, frizura és esküvői ruha bemutatókon mutatják be a pároknak az aktuális trendeket. Továbbá szórakoztató zenei műsorok és az esküvővel kapcsolatos előadások emelik az esemény fényét.

A jegyespárok átfogó képet kaphatnak a teljes esküvői szolgáltatói palettából, hiszen a ceremóniamesterek, fotósok, sminkesek, esküvői zene szolgáltatók, esküvői ruha szalonok és szinte az összes, az esküvő megszervezéséhez kapcsolódó szolgáltató képviselteti magát ezeken a rendezvényeken.

Minden esküvő előtt állónak érdemes kilátogatni a kiállításokra, mivel azon túl, hogy összehasonlíthatják a szolgáltatók kínálatát sok esetben a helyszíni megrendelés esetén nagy kedvezményeket tudnak igénybe venni. Egy korábbi elhamarkodott döntésünket hamar megbánhatunk, ha nem veszünk részt egy ilyen eseményen, hiszen a nagy kínálat megtekintésekor lehet, hogy találunk igényesebb, esetleg kedvezőbb árú szolgáltatást.

Bár szinte minden rendezvény belépőjeggyel látogatható, a jegyárak sokszorosát tudják a párok megtakarítani a helyszíni szerzett tapasztalatok, megrendelések során.

Az esküvői kiállításokon a kiállítókkal való személyes kontaktus során azonnal kiderül, hogy az oly fontos szimpátia kialakul-e  a megrendelő és a szolgáltató között. A sokszor személytelen honlapok böngészése után, igazán hasznos közvetlenül is találkozni egymással még a megrendelés előtt.

Éppen ezért velünk is találkozhattok néhány, az év elején megrendezésre kerülő kiállításon, ahol személyesen tudunk egyeztetni az általunk nyújtott esküvői dj szolgáltatásról.



Ahol biztosan jelen leszünk:

2016.01.16-17-én 10-18 óra között izgalmas és színes programokkal várják a jegyespárokat a budapesti Kongresszusi Központban 23. alkalommal kerül megrendezésre az Esküvő Kiállítás és Vásáron. 

kongresszusi-kozpont

2016.01.23-24-én a IV. Esküvő Kiállításon, az Old Lake Golf Klubban Dj Soviet képvisel.
 
Tata-Old-Lake-Golf-Hotel

Ugyanezen a hétvégén 2016.01.23-24-én párhuzamosan a Dunakanyar egyik legkülönlegesebb helyszínén, az esztergomi Prímás Pincében rendezik meg az Esküvő Kiállítást, ahol találkozhattok Dj Tonyval.

Esztergom-Primas-Pince

2016.01.30-31-én kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénéban az idei év legnagyobb budapesti rendezvénye, mely 12 éve sikeresen gyűjti össze az esküvői szolgáltatókat. Keress minket a nagyszínpadnál!

Papp-Laszlo-Sportarena

2016.02.13-án rendezik meg az Esküvő Varázs Nyílt Napot ismét a csodálatos Pálma Rendezvényházban. Íme a részletes program:

Tata-Palmahaz

Találkozzunk és beszélgessünk személyesen a zenei elképzeléseitekről! 
Várunk a fenti rendezvényeken kávéforraló szeretettel :)

dj-tony-dj-soviet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése